Θάνος Δημητρίου: «Όταν είδα τα επεισόδια σιχάθηκα τον εαυτό μου

Δημοσιεύθηκε 16 Δεκεμβρίου, 2021

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4, ο Θάνος Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου. 

Ο ίδιος δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη του εναντίον της Κυβέλης, ενώ εξομολογήθηκε και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει σε μικρότερη ηλικία εξαιτίας της καταγωγής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το τόσο μεγάλο τουπέ από την Κυβέλη μέσα δεν το καταλαβαίναμε. Οκ η κοπέλα φαινόταν ότι έχει έναν τύπο, είχε έναν χαρακτήρα. Μέσα δεν το καταλάβαμε τόσο και τόσο. Σαν θεατής όμως το εισέπραξα πολύ.

Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα. Τώρα που το έχω περάσει και το έχω βιώσει όλο αυτό, λέω δύσκολα θα ξαναπήγαινα. Ξέρω τώρα πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Το είδα σαν πρόσκληση. Ήρθα πολλές φορές σε σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου. Σιχάθηκα τον εαυτό μου όταν έβλεπα ότι τσακωνόμουν για τα πιάτα. Ήμουν too much» αποκάλυψε ο Θάνος Δημητρίου.

«Αυτό το οφείλω σε μεγάλο βαθμό στη μητέρα μου γιατί από μικρός που ήμουν, με έβαζε κάτω και μου μιλούσε. Οπότε, όλα αυτά βγαίνουν στην πορεία ενός ανθρώπου. Αν έκρυβα την καταγωγή μου, θα μου έλεγαν “γιατί το κρύβεις;” οι τσιγγάνοι, ενώ αν δεν το έκρυβα και το πουλούσα θα μου έλεγαν… Οπότε, ίσα βάρκα ίσα νερά, τόσο όσο.

Μέχρι τα 15 πέρασα μια φάση που υπήρχαν στιγμές που έλεγα πρέπει να το πω, δεν πρέπει; Ναι με έβλεπαν διαφορετικά. Στο σχολείο ας πούμε τα παιδάκια δεν με καλούσαν στα πάρτι. Όταν μάθαιναν ότι είμαι τσιγγάνος. Μπορεί να είναι η προκατάληψη που είχαν οι γονείς» εξομολογήθηκε ο Θάνος Δημητρίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram