Η Lady Gaga σε νέο στυλ!

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουλίου, 2021

Λίγες επώνυμες μπορούν να υποστηρίξουν τόσα διαφορετικά στυλ όσα η Lady Gaga , η τραγουδίστρια-περφόρμερ-ηθοποιός-χαμαιλέοντας, που είτε επιλέγει το σοφιστικέ είτε το glam είτε το girly ύφος, φαίνεται πάντα να βρίσκεται στο στοιχείο της. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει μια ταξιδιωτική εμφάνιση που ανέβασε σε μια πτήση της προς την πόλη της Νέας Υόρκης.

Στη νέα μεταμφίεση, που τη γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, έχει συνδυάσει ένα λευκό bandeau top με χρυσό κολιέ Valentino, σκουλαρίκια κρίκους Jennifer Fisher και λαμπερό κραγιόν από τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς, Haus Laboratories. Όμως ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εμφάνισης είναι το σετ με την υπογραφή Petals and Peacocks, πουκάμισο και bucket hat, δυνατή τάση, σε ροζ χρώμα, με ένα εντυπωσιακό girly τύπωμα: φράουλες ενωμένες έτσι ώστε να θυμίζουν πεταλούδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όποιον δεν έπιασε το παιχνιδιάρικο υπονοούμενο, το λουκ συμπληρώνει ένα μεγάλο λούτρινο κουκλάκι. Αν σκεφτόμαστε να την αντιγράψουμε, το κάνουμε με δική μας ευθύνη. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Lady Gaga και τα στιλιστικά παιχνίδια της είναι μοναδικά στο είδος τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram