Η Heineken έφτιαξε ρομπότ που σε ακολουθεί και σου δίνει παγωμένες μπίρες.

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουλίου, 2021

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Αν θες να πας σε κάποιον εξωτερικό χώρο και να πιεις μπύρες, η Heineken θέλει να κάνει την ζωή σου λίγο πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις κάποιο μεγάλο ψυγείο μαζί σου. Αλλά θα έρθει… το ψυγείο σε εσένα. Αυτό είναι το νέο δημιούργημα της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Heineken Beer Outdoor Transporter (B.O.T) που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα μίνι ψυγείο-τρόλει, σας διασφαλίζει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ πολύ μακριά από ένα κρύο κουτάκι μπίρας. Το μικροσκοπικό ρομπότ διαθέτει τέσσερις τροχούς, δύο μεγάλους τροχούς, αισθητήρες, έναν εγκέφαλο που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και την ικανότητα να κρατάει δεκάδες κουτιά μπίρας παγωμένα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παράδειγμα τεχνολογικής κατασκευής, το οποίο δημιουργεί πολλές προσδοκίες για νέες παρόμοιου είδους κατασκευές στο εγγύτερο μέλλον. Ωστόσο, δεν είναι προϊόν μαζικής παραγωγής και προκειμένου να το κερδίσετε, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο της Heineken B.O.T.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram