Η Dua Lipa τώρα και στο σινεμά

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2022

Η Dua Lipa πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο κατασκοπευτικό θρίλερ του Matthew Vaughn (σκηνοθέτη του «Kingsman»), «Argylle». Τα νέα για την ταινία κυκλοφόρησαν μετά τη δημοσίευση της Lipa και του ηθοποιού Henry Cavill στις 8 Μαρτίου. Σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπουμε τη Lipa στην αγκαλιά του Cavill, φορώντας ένα χρυσό εφαρμοστό φόρεμα και μια ξανθιά περούκα. Η Lipa κοινοποίησε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τη λεζάντα: «Πρώτη ματιά!! Σύντομα κοντά σας... #Argylle».

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία ακολουθεί έναν κατάσκοπο που παθαίνει αμνησία και πείθεται από την οργάνωση για την οποία εργαζόταν ότι είναι συγγραφέας βιβλίων κατασκοπείας. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ellie Conway, στο «Argylle» θα δούμε επίσης τους Bryan Cranston («Breaking Bad»), Catherine O'Hara («Schitt's Creek»), Rob Delaney, John Cena, και Samuel L. Jackson. Η Dua Lipa υποδύεται τη Lagrange, έναν ρόλο για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραγωγή του «Argylle» ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2021 και ενώ η ταινία δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι πιθανό πως το πρώτο από τα τουλάχιστον τρία μέρη θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ αργότερα μέσα στο έτος.

Παρακάτω μπορείς να δεις το teaser που κυκλοφόρησε για το «Argylle» που περιλαμβάνει περισσότερα πλάνα του Cavill και της Lipa.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram