Η Dua Lipa είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Versace.

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουλίου, 2021

Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στην πιο πρόσφατη καμπάνια του Οίκου Versace, προσθέτοντας ένα ακόμη στη λίστα των επιτευγμάτων της.

Η τραγουδίστρια της ποπ, με εντελώς νέα εμφάνιση και κόκκινα μαλλιά, φωτογραφήθηκε με δημιουργίες του ιταλικού Οίκου μόδας από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό των θρυλικών Mert Alas και Marcus Piggott.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια του «Levitating» προβάλλει βασικά κομμάτια του Οίκου από την επερχόμενη κολεξιόν, όπως τσάντες με διακοσμητικά στοιχεία με τη σήμα κατατεθέν μέδουσα και τακούνια πλατφόρμες.

Dua Lipa - Levitating Featuring DaBaby (Official Music Video)

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Versace «επιστράτευσε» τη Lipa, καθώς η ίδια η επικεφαλής του Οίκου, Ντονατέλα Βερσάτσε, συχνά επιμελείται τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί τελετών απονομής βραβείων.

Πιο πρόσφατα, η Dua Lipa παρακολούθησε την 63η τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων Grammy, φορώντας ένα φόρεμα με αλυσίδα, με την υπογραφή Versace.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram