Η bubble ponytail είναι trend και αυτό το φθινόπωρο

Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτεμβρίου, 2022

Η bubble ponytail αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του 2021 και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της ανάμεσα στις τάσεις. Και φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, η αλογοουρά που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά είναι αυτή. Είτε για τις πρωινές εμφανίσεις σου στο γραφείο ή για τρέξιμο στη γειτονιά, είτε για τα βραδινά και party glam looks σου.

Ο λόγος που είναι τόσο hot η bubble ponytail; Δεν είναι μόνο ένας! Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι funky και καθόλου βαρετό – όπως μπορεί να γίνει μια κλασική αλογοουρά-, ενώ είναι και η τέλεια επιλογή για τις bad hair days σου. Ναι, λέω για εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν «κάθονται» με τίποτα ή για τις μέρες που πραγματικά βαριέσαι να λουστείς. Τι κάνεις; Βάζεις λίγο dry shampoo, κάνεις bubble ponytail και… καθάρισες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 4 βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα στην bubble ponytail σου

Βήμα 1οΧτένισε καλά τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε ψηλή ή μεσαίου μήκους αλογοουρά, ανάλογα με το τι σου αρέσει περισσότερο.

Βήμα 2ο: Ψέκασε την αλογοουρά σου μόνο με dry shampoo και χτένισέ τη για να αποκτήσει extra διάσταση και όγκο. Χτένισε ελαφρώς και τη βάση της αλογοουράς σου για ακόμα πιο πολύ όγκο.

Βήμα 3οΉρθε η ώρα να δημιουργήσεις την πρώτη φούσκα. Πάρε διάφανο λαστιχάκι και λίγα εκατοστά πιο κάτω από τη βάση της αλογοουράς στερέωσέ το. Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και δημιούργησε φούσκες μέχρι το τέλος της αλογοουράς.

Βήμα 4ο: Ολοκλήρωσε το χτένισμα ψεκάζοντας με λακ από απόσταση. Αν έχεις φύτρες που πετούν, ψέκασε μια παλιά οδοντόβουρτσα με λακ και σταθεροποίησέ τις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram