Η Billie Eilish κυκλοφορεί το πρώτο της άρωμα

Δημοσιεύθηκε 23 Οκτωβρίου, 2021

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος "Eilish" μαζί σας!!!Ααααααα! Αυτό είναι ένα άρωμα που κυνηγούσα πολλά χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά σε όλο τον κόσμο. Το άρωμα ήταν πάντοντε τεράστιο μέρος της ζωής και της ύπαρξής μου, από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, και ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτή τη μυρωδιά και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Ανυπομονώ να γίνει δικό σας σύντομα!»

Με αυτά τα λόγια, η Billie Eilish ανακοίνωσε μέσω Instagram (όπως κάθε σημερινός σελέμπριτι που σέβεται τον εαυτό του κάνει) ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της άρωμα,μπαίνοντας και στο χώρο της ομορφιάς. Η 19χρονη τραγουδίστρια που έχει συναισθησία (ικανότητα να βιώνεις μία αίσθηση μέσα από μία άλλη, συγκεκριμένα η Eilish μυρίζει χρώματα) δήλωσε στη Vogue ότι πάντα την έλκυαν τα αρώματα στο χρώμα του κεχριμπαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άρωμα είναι vegan cruelty-free και περιέχει μόνο καθαρά συστατικά. Θα κυκλοφορήσει στην τιμή των $68 στο site BillieEilishFragrances.com, ενώ για όσους το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ώστε να έχουν πρόσβαση νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία. Δεδομένου ότι σε λίγες μόλις ώρες ο επίσημος λογαριασμός billieeilishfragrances έφτασε τις 200.000, μάλλον θα είναι πολλοί εκείνοι που ανυπομονούν να αποκτήσουν το άρωμα της Βillie.

C72257E5 575A 40A9 BB3B 25F988ADA781
7AF27B27 F711 4597 B6BA B85DB7B90BCF

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram