Η Bella Hadid έγινε η απόλυτη μούσα στο ιστορικό show του Coperni

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2022

Coperni SS23 και η μόδα γράφει και πάλι ιστορία. Όσοι αγαπούν και παρακολουθούν τη μόδα ένιωσαν σαν να είδαν και πάλι το iconic show του Alexander McQueen το 1999, όταν η Shalom Harlow χόρεψε μαζί με τους ηλεκτρικούς βραχίωνες που την ψέκαζαν με μαύρο και κίτρινο χρώμα, σηματοδώντας ίσως την κορυφαία σκηνή της σύγχρονης μόδας.

Εκεί συναντήθηκε για πρώτη φορά το τεχνολογικό στοιχείο της «μηχανής» με τη μόδα και ταον ίδιο τον άνθρωπο, ο οποίος φάνηκε ανυπεράσπιστος στα μάτια του Lee Alexander McQueen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βλέποντας το show του οίκου Coperni για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 πιάσαμε το νήμα από εκεί ακριβώς που το άφησε ο Lee και διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά πως ένας μεγάλος καλλιτέχνης, όπως εκείνος, συνεχίζει να εμπνέει τις επόμενες γενιές, ακόμη και μετά από δεκαετίες.

Οι Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant, το σχεδιαστικό δίδυμο του οίκου Coperni, ανέβηκαν στη σκηνή και η Bella Hadid εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μπεζ εσώρουχο μπροστά τους. Εκείνοι πήραν τους ψεκαστήρες και άρχισαν να ζωγραφίζουν πάνω της ένα λευκό, off shoulder φόρεμα, που τελικά παέκτησε κανονική υπόσταση. δημιουργώντας ίνες που ξεκόλλησαν από το σώμα της, αφήνοντας άφωνο κοινό και κριτικούς.

Πρόκειται για την τεχνολογία Fabrican, μία τεχνολογία που πρωτοείδαμε το 2012, ένα ύφασμα στιγμιαίου ψεκασμού, κατασκευασμένο από πολυμερή και φυσικές ή συνθετικές ίνες που, όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, στεγνώνει για να δημιουργήσει ένα μη υφασμένο ύφασμα. Η απόλυτη εξέλιξη του υφάσματος, που είναι ότι πιο κοντά στην υφή, που ήδη γνωρίζουμε. Ένα υλικό, το οποίο δεν καταστρέφει το περιβάλλον και μπορεί να ανακυκλωθεί πολύ εύκολα μετά τη χρήση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram