Η Arte Libre του Ομίλου Κριμάτογλου συμμετέχει στη HORECA!

Δημοσιεύθηκε 31 Ιανουαρίου, 2023

Η HORECA, έρχεται 10-13 Φεβρουαρίου για να αποτελέσει για ακόμα μία φορά την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης. 

500 κορυφαίοι εκθέτες θα υποδεχτούν χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων καφεστίασης αλλά και εκπροσώπους της οργανωμένης λιανικής για να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα τους και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ένα εύρος συμμετοχών που εκπροσωπούν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στον επιχειρηματία της φιλοξενίας αλλά και με πλούσιες και ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, η HORECA 2023 θα αποτελέσει ένα τόπο ενημέρωσης, έμπνευσης και εξέλιξης.

Από αυτή την κορυφαία εμπορική συνάντηση δεν μπορούσε να λείπει η Arte Libre του Ομίλου Κριμάτογλου που ειδικεύεται στον κλάδο της εισαγωγής επίπλων οικιακού & επαγγελματικού εξοπλισμού εσωτερικού χώρου (όπως επίπλων γραφείου), εξωτερικών χώρων αλλά και ξενοδοχείων! 

Συμμετέχει κι αυτή δυναμικά και σας προσκαλεί να τη δείτε και να τη βρείτε στο Hall 3, στο Περίπτερο C20, στο Metropolitan Expo!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram