Η 81χρονη μιλά για την σπαρακτική φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου

Δημοσιεύθηκε 11 Αυγούστου, 2021

Η εικόνα της κυρίας Παναγιώτας που εγκαταλείπει συντετριμμένη το φλεγόμενο σπίτι της, στις Γούβες Εύβοιας έγινε viral στα social media και πρωτοσέλιδο σε μερικές εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων διεθνώς.

Η 81χρονη γυναίκα, που έγινε σύμβολο μιας άνευ προηγουμένου και δίχως τέλος καταστροφής, μίλησε στον ΑΝΤ1 για εκείνη τη στιγμή, που με μια κίνηση του χεριού της κατάφερε να αποτυπώσει όλον τον πόνο και τον σπαραγμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θόλωσε το μυαλό μου. Γι’ αυτό φώναζα για να με ακούσουν. Φώναζα απελπισμένη και από την υπέρταση έπεσα κάτω και ήρθε η Αστυνομία και με πήγε στο Κέντρο Υγείας. Είμαι απογοητευμένη γιατί καίγεται ακόμα όλη η Εύβοια. Τον αγαπάω τον τόπο, είναι καλοί άνθρωποι και τα συναισθήματά μου είναι απέραντα», είπε, εξηγώντας πως δεν είναι ντόπια αλλά ζει εκεί τα τελευταία 34 χρόνια.

«Την ελπίδα πάντα την έχουμε. Χαμόγελο δε μπορούμε να έχουμε. Γιατί όταν βλέπεις αυτά, πώς να 'χεις το χαμόγελο; Ενώ την ελπίδα την έχουμε...», πρόσθεσε με φωνή που τρέμει.

Όσο για την φωτογραφία της που έγινε viral, λέει στο Star: «Δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει να σηκωνόμουν μια μέρα και να τα έβλεπα όλα όπως τα ήξερα. Δεν ήθελα προβολή. Τι να την κάνω; Με ενδιαφέρει να δείξουν ενδιαφέρον για τον τόπο... Ολη η Εύβοια έχει καεί».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.instagram.com/p/CSZw5bfIBH1/?utm_medium=copy_link

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram