Η Τόνια Σωτηροπούλου υπογράφει τη δική της σειρά κοσμημάτων

Δημοσιεύθηκε 5 Οκτωβρίου, 2021

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν αποτελεί μόνο μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες Ελληνίδες ηθοποιούς του σήμερα, αλλά και στιλιστικό πρότυπο για πολλές γυναίκες. Δεν είναι λοιπόν καθόλου αναπάντεχο το άνοιγμά της στον κόσμο της μόδας. Όπως ανακοίνωσε σε μια νέα ανάρτησή της στο Instagram, με μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών όπου το λευκό T-shirt που φοράει αφήνει να αναδειχθούν τα διακριτικά δαχτυλίδια της, έρχεται μια limited series κοσμημάτων, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Γιώργο Νικολάου της LAU Creations.

Όπως έγραψε, συγκεκριμένα, στην ανάρτησήτης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν 3 χρόνια συνεργαστήκαμε πρώτη φορά με τον υπερταλαντούxo Γιώργο για τη δίκη του σειρά κοσμημάτων @lau.athens, είμαστε πλέον καλοί φίλοι και επιτέλους τον Νοέμβριο θα βγάλουμε μια limited σειρά με τα αγαπημένα μου δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, εγώ τα εμπνεύστηκα ο Γιώργος τα σχεδίασε και τους έδωσε ζωή, χαίρομαι πολύ που εδώ και ένα χρόνο, που δεν τα βγάζω από τα χέρια μου, με ρωτάτε από που είναι!

Στις 15 Νοέμβρη θα τα αποκαλύψουμε όλα και εύχομαι να αγαπήσετε τη συλλογή μας όσο εμείς».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram