Η τεχνική που κάνει τα χείλη σου να λάμπουν σαν διαμάντι

Δημοσιεύθηκε 7 Μαρτίου, 2023

Δεν είναι μόνο τα beauty trends που προκύπτουν από τα runways και μας προετοιμάζουν για όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν. Τα κορίτσια και αγόρια στο Tik Tok, Instagram και γενικότερα τα social media δημιουργούν (και κάνουν viral) τάσεις και τεχνικές μακιγιάζ στο εδώ και τώρα. Τα Diamond Lips, είναι ένα από τα τελευταία trends για τα χείλη που εντόπισε το beauty ραντάρ μας.

Στην ουσία, τα Diamond Lips κάνουν τα χείλη σου να λάμπουν σαν διαμάντι. Μιμούμενη το περλέ, πολύ λαμπερό εφέ των διαμαντιών, αυτή η τεχνική δημιουργεί ένα shimmery εφέ στα χείλη με απλά βήματα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα θα χρειαστείς και τα steps με κάθε λεπτομέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα χρειαστείς: Ένα μολύβι ματιών με έντονο μεταλλικό χρώμα (πχ ασημί, περλέ κλπ) που να διαρκεί, ένα μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών σου, ένα διάφανο lip balm και μία λευκή shimmer σκιά/ highlighter.

Extra Tip: Φρόντισε τα μολύβια (για τα μάτια και το περίγραμμα) να είναι εύκολα στην εφαρμογή, εξασφαλίζοντας αποτέλεσμα ακριβείας.

Η διαδικασία είναι απλή

Αρχικά, τόνισε το περίγραμμα/ καμπύλη στο κέντρο των χειλιών σου (cupid’s bow) με το μολύβι ματιών σε ασημί απόχρωση. Κάνε το ίδιο και στο κέντρο του κάτω χείλους σου, όπως θα δεις στο video.

Στη συνέχεια, κάνε το περίγραμμα στα χείλη σου μ’ ένα μολύβι κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου, ώστε να μη δημιουργείται έντονη αντίθεση. Ήρθε η ώρα να απλώσεις το διάφανο lip balm! (Στην ίδια λογική μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο διάφανο lip gloss).

Βάλε την τελευταία πινελιά με τη λευκή shimmer σκιά/ highlighter. Πάρε μία μικρή ποσότητα με το δάχτυλό σου και άπλωσέ τη ταμποναριστά, δίνοντας έμφαση στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους. Είσαι έτοιμη! Το αποτέλεσμα; Glossy, super shimmery lips!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram