Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης μπήκε στο ρεκόρ Guinness.

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2021

Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο προβεβλημένες και αγαπημένες στην τηλεόραση για το Ελληνικό κοινό, ενώ πλέον μπήκε και επίσημα στα ρεκόρ Guinness.

Αυτό αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, καθώς όπως ανέφερε συμπλήρωσε 22 συνεχόμενα χρόνια που προβάλλεται non stop στην Ελληνική τηλεόραση και αυτό την τοποθέτησε στα σχετικά ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα στην αρχή ο ίδιος ο ηθοποιός μαζί με την Ελένη Ράντου είχαν ενστάσεις για το πως θα επηρέαζε την εικόνα τους όλο αυτό. Εν τέλει αποδέχτηκαν την απήχηση και την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς, εστιάζοντας μόνο στα θετικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως στο τραπέζι είχε πέσει η πρόταση να γίνει σίκουελ σε μια από τις τρεις σειρές: Οι Μεν και Δεν, Το Καφέ της Χαράς, Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο ίδιος παρόλο που προτιμούσε τους Μεν κ Δεν, επέλεξε το Καφέ της Χαράς ως καταλληλότερο για να δοθεί μια συνέχεια.

Εμείς πάντως θα θέλαμε κι την συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram