Η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε ένα μήνυμα που φανέρωσε το μεγάλο δέσιμο της οικογένειάς της

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουνίου, 2022

Γνωρίζουμε καλά πως η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια τρυφερή και δοτική μαμά. Γνωρίζουμε επίσης πόσο καλή παρουσιάστρια είναι αλλά και πόσο αγαπάει αυτό που κάνει.

Ο χαρακτήρας της Σίσσυς διαμορφώθηκε μέσα από το μεγάλωμά της, από την μητέρα της Μίνα και τον πατέρα της Θοδωρή, ένα ζευγάρι που ήταν μονιασμένο και αγαπημένο μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν η μαμά της Χρηστίδου έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

Η φετινή γιορτή του πατέρα ήταν η πρώτη που γιόρτασε η Σίσσυ μετά την απώλεια της μαμάς της και η ύπαρξη του ενός μόνο γονιού είναι ευκαιρία για να μνημονεύσει κανείς ακόμα περισσότερο τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή.

Και αυτό και έκανε η Χρηστίδου με μια αφιέρωσε όλο νόημα για τον πατέρα της, γράφοντας:

«Χρειάστηκε να μεγαλώσω και να δω πολλών ειδών μπαμπάδες για να καταλάβω πως το να είσαι τόσο υπέροχος μπαμπάς δεν είναι δεδομένο… αλλά σπάνιο!
Χρόνια πολλά μοναδικέ μου»!

Και δεν αρκέστηκε εκεί. Η Σίσσυ, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ομαδικό οικογενειακό γκρουπ που έχει στο What's App, μέσα στο οποίο βρίσκεται και ο αδερφός της Γιάννης και ο μπαμπάς της Θοδωρής αλλά και η γυναίκα του αδερφού της, Ελίνα, η οποία έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα για τον πεθερό της:

«Έχει το γκρουπ αυτό 2 μπαμπάδες που τους αγαπώ πολύ. Και αν ο μεγάλος μπαμπάς του γκρουπ δεν είναι δικός μου, μου έχει φερθεί σαν μπαμπάς από τη μέρα που με γνώρισε και γι΄αυτό νιώθω πολύ τυχερή, Να σας χαιρόμαστε», έγραψε η Ελίνα Σαραφίδου με τη Σίσσυ να γράφει προς τους followers της:

«Μοιράζομαι μαζί σας την αγάπη που έχουν, η Ελίνα μας (η γυναίκα του αδερφού μου και αδερφή μου) με τον μπαμπά μου και σας εύχομαι από την καρδιά μου τέτοιες νύφες και τέτοια πεθερικά», τόνισε η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram