Η πληρωμένη απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για το unfollow του Snik

Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουαρίου, 2022

Για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή μίλησε σε συνέντευξή της η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του GNTM αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, στην πορεία της στην τηλεόραση αλλά και στο... unfollow που της έκανε ο Snik αφού χώρισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σημειώνεται πως η γνωστή μάνατζερ είχε πολύ καλές σχέσεις με τον τράπερ όσο εκείνος ήταν ζευγάρι με την καλή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου. ''Παλιότερα είχα πολύ σθεναρή άποψη στα social media. Τώρα φοβάμαι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θεωρούνται πρότυπα για τις νέες γενιές και δεν ξέρω τι είδους πρότυπα είναι τελικά, ένα από αυτά είναι και ο Snik. Ο τελευταίος του δίσκος είναι πρώτος σε ψηφιακές πωλήσεις. Ο Snik είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει στην Ελλάδα", είπε για τον τράπερ. Όσο για το unfollow που της έκανε στο Instagram, σχολίασε: "Αυτά εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου''.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την τηλεοπτική της πορεία ανέφερε: "Η τηλεόραση δεν είναι η βασική μου δουλειά. Ήρθε στη ζωή μου και με κάνει πολύ ευτυχισμένη" σχολίαζε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σημειώνοντας: "Εγώ είχα ένα ατού. Λόγω της δουλειάς που έκανα όλα αυτά τα χρόνια στο παρασκήνιο, είχα απομυθοποιήσει το προσκήνιο πριν καν μπω σε αυτό. Δεν αντιμετωπίζω την αναγνωρισιμότητα ως κάτι σημαντικό για μένα, άλλα είναι τα πολύτιμα.

Η αλήθεια, η ειλικρίνεια, το πάθος – όχι πάντως αυτό που δείχνουμε κατά καιρούς στην τηλεόραση. Υπάρχει πολλή ψευτιά. Ο κόσμος που βγαίνει στην τηλεόραση μπαίνει σε ένα σύστημα περίεργο και θέλει να γίνεται αρεστός. Ξεχνάει ο καθένας την προσωπικότητά του – αν έχει, γιατί δεν είμαι πάντα σίγουρη για αυτό. Προσωπικά, έχω βάλει πάρα πολλές φορές νερό στο κρασί μου. Και λυπάμαι πολύ για αυτό. Δεν έχω βγει να πω την αλήθεια για πράγματα που είναι εξόφθαλμα κακά και απλά τα προσπερνώ. Γιατί αν αντιδράσω δεν είμαι έτοιμη για τον απόηχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram