Η νούμερο 1 τάση του χειμώνα στο μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 22 Νοεμβρίου, 2022

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με τη νέα χρονιά να πλησιάζει θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Αυτός είναι ο κανόνας, άλλωστε, τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και στην ομορφιά. Και μας αρέσει. Ας μη λέμε ψέματα. Ποια δεν αγαπά την ανανέωση στην εμφάνισή της, είτε μιλάμε για κάτι μεγάλο είτε για κάτι πιο διακριτικό;

Ο φετινός χειμώνας, λοιπόν, και η σεζόν που είναι προ των πυλών επιτάσσει μπλε σκιά, αλλά… με έναν διαφορετικό και πιο fun τρόπο από όσο την ήξερες μέχρι σήμερα: Ως washed denim eyes! «Βρισκόμαστε στη μέση μιας επανάστασης στα τζιν», λέει στην POPSUGAR η Cat Quinn, executive director των τάσεων της MAC Cosmetics. Και συνεχίζει: «Για πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα Canadian tuxedos είναι κομψά και το τζιν έχει γίνει από καθημερινό casual επιλογή για το κόκκινο χαλί». Το ίδιο ισχύει και για την μπλε σκιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το washed denim eye μακιγιάζ
Το washed denim eye makeup trend θα σου θυμίσει το ξεβαμμένο τζιν σου. Στην ουσία, πρόκειται για σκιά σε ξεβαμμένο μπλε – όχι γαλάζιο- την οποία μπορείς να απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο, αλλά και κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων.

Το συγκεκριμένο eye look μπορείς να το επιλέξεις κυρίως για βραδινές εμφανίσεις. Ειδικά για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Και... για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, μάθε ότι οι αγαπημένες σου stars, όπως οι Hailey Bieber και Kendall Jenner, ήδη το έχουν λατρέψει. Η Taylor Swift, μάλιστα, επέλεξε το washed denim trend για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του άλμπουμ της «Midnights».

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις washed denim eyes, άπλωσε τη σκιά στο κινητό βλέφαρο είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με πινελάκι. Βάλε σκιά και σύρριζα στο κάτω βλέφαρο και ολοκλήρωσε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Προτίμησε για το look nude κραγιόν, ώστε να αφήσεις τα μάτια να πρωταγωνιστήσουν στο μακιγιάζ σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram