Η νέα εταιρία Αrte Libre του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ!

Δημοσιεύθηκε 3 Ιανουαρίου, 2023

H νέα εταιρία Αrte libre, μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, με γνώση της αγοράς και εμπειρία δεκαετιών, ειδικεύεται στον κλάδο της εισαγωγής επίπλων οικιακού & επαγγελματικού εξοπλισμού εσωτερικού χώρου (όπως επίπλων γραφείου), εξωτερικών χώρων αλλά και ξενοδοχείων! Μία εταιρία του Ομίλου, η οποία προσφέρει στον επαγγελματία  αλλά και στο διακοσμητή και αρχιτέκτονα, όλα όσα χρειάζεται στο χώρο του επίπλου και όχι μόνο. Είτε αφορά σε εσωτερικούς χώρους, είτε γραφεία, είτε εξωτερικούς χώρους καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη σε έπιπλο, διακόσμηση, φωτιστικά  και σε εξοπλισμό  Ho.Re.Ca(ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ-μπαρ)

Η εταιρία  χαίρει της εμπιστοσύνης και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σημαντικότερων πολυεθνικών εταιριών. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με πάνω από 10.000 κωδικούς -που ανανεώνεται συνεχώς. Η διανομή γίνεται από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και βαλκάνια (Ρουμανία, Μάλτα και σύντομα και σε άλλες χώρες ) από τον  υπερσύγχρονο χώρο που διαθέτει στον Ασπρόπυργο 12.000 m2 διαθέτοντας ένα ευέλικτο σύστημα logistic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ποιότητα είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας της. Η εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών και η ικανοποίηση των απαιτήσεών τους για ποιότητα, είναι κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες, κατατάσσοντάς τους στην συνείδησή τους ως την κορυφαία επιλογή, το σημείο αναφοράς και σύγκρισης με όλη την υπόλοιπη αγορά.

Η εξυπηρέτηση είναι ένα επιπλέον στοιχείο που σχεδιάζεται, παράγεται, ελέγχεται και εποπτεύεται συστηματικά, συμπεριλαμβάνει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, τήρηση προθεσμιών, αποφυγή λαθών και άμεσο εντοπισμό της αιτίας τους αν προκύψουν. Για αυτό το λόγο, οι διαδικασίες και το σύστημα διαχείρισης ποιότητας βελτιώνονται διαρκώς.

Οι συνεργάτες της Αrte libre βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Επιδιώκουν μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους, η οποία βασίζεται σε ιδιαίτερες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Έτσι, προσπαθούν, πάντα, να επιτύχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ικανοποίηση τους, τόσο με τη επίτευξη μεγάλου όγκου πωλήσεων των προϊόντων τους, όσο και με την μέγιστη δυνατή προβολή του εμπορικού σήματός τους.

Μια  επίσκεψη  στο site της Αrte Libre www.artelibre.grθα σας λύσει τα χέρια …

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram