Η Μαρία Κορινθίου μας κάνει να αγαπήσουμε τις ραγάδες μας

Δημοσιεύθηκε 22 Αυγούστου, 2022

Στα 42 της χρόνια, η Μαρία Κορινθίου έκανε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, όχι επειδή έπρεπε αλλά επειδή το ήθελε η ίδια. Η ηθοποιός αποφάσισε φέτος να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την έκαναν να νιώθει άβολα, πήρε την ώθηση που χρειαζόταν από τη στήριξη του εδώ και 12 χρόνια συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη και με τη συμβουλή διατροφολόγου, έχασε τα κιλά που ήθελε, με βάση τον στόχο που είχε βάλει. Και πέρασε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι, όπου μας ταξίδεψε και στη Σύμη.

Εκεί η Κορινθίου αποφάσισε να μας δείξει τα σημάδια που άφησε η απώλεια των κιλών στο σώμα της και μας έκανε να εμπνευστούμε από την αυτοπεποίθηση με την οποία μας έδειξε τις ραγάδες στο στήθος και το σώμα της με μπικίνι. Το φετινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικό για την Κορινθίου για έναν ακόμα λόγο. Η ηθοποιός αποφάσισε για μερικές ημέρες να αποσυνδεθεί από τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ηρεμία, γαλήνη….. φως και πολύ αγάπη!

Με ρωτάτε για κάποιο λόγο αν είμαι καλά επειδή είμαι λίγο εξαφανισμένη και υπερβολικά ήρεμη…. ποτέ δεν ήμουνα καλύτερα! Αποφορτίζομαι και είμαι τόσο ήρεμη. Το μόνο που θέλω είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπους και καταστάσεις με φως, γαλήνη, αγάπη και θετικότητα! Όλα τα υπόλοιπα δεν χωράνε στο δικό μου περιβάλλον, δεν αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη δίκη μου στρατόσφαιρα. Έρχονται πολλά πολλά Υπέροχα γεμάτα φως που σύντομα θα σας τα πω όλα!», έγραψε η ίδια στο ξεκίνημα του Αυγούστου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram