Η Μάρω Λύτρα πιο fit από ποτέ, στα 50 της.

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2021

 Μάρω Λύτρα απολαμβάνει το μπάνιο της στη παραλία φορώντας το μπικίνι της και είναι πιο fit από ποτέ στα 50 της χρόνια.

Την Μάρω Λύτρα τη γνωρίσαμε το 2003 όταν άφησε τη ζωή της στον Καναδά και μπήκε στο reality «Fame Story» για να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη το τραγούδι. Μέσα στο παιχνίδι κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φωνή της, αλλά η σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη ήταν εκείνη που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μάρω Λύτρα υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, εμφανίστηκε σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα μέχρι που άφησε την καριέρα της και επέστρεψε πίσω στον Καναδά όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η ίδια δεν άφησε ποτέ το τραγούδι. Στον Καναδά έκανε κάποιες εμφανίσεις, ενώ την περασμένη χρονιά έβγαλε κι ένα τραγούδι που έχει τίτλο «My Greece». Η Μάρω Λύτρα, από την άλλη, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social ανεβάζοντας στιγμές από την καθημερινότητας της.

Η πρώην παίκτρια του talent show δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου απολαμβάνει ένα δροσερό κοκτέιλ στην ξαπλώστρα της.

Μάλιστα, η Μάρω Λύτρα φόρεσε το μπικίνι της και για ακόμα μια φορά εντυπωσιαστήκαμε με το καλλίγραμμο σώμα που έχει στα 50 της χρόνια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram