Η λύση στις διακοπές σου!

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2021

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις προορισμό και σκέφτεσαι τα χρήματα; Σου έχω τη λύση.

Το μοναδικό website στην Ελλάδα που μπορείς να αγοράσεις online σε απίστευτα χαμηλές τιμές, πακέτα οργανωμένων εκδρομών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεκάδες ξενοδοχεία, με παροχές διαμορφωμένες ειδικά για να εξυπηρετήσουν οικογένειες αλλα κι αντίστοιχες εκπτωσεις στις τιμές, αποτελούν ασφαλείς λύσεις και για αυτή την κατηγορία ταξιδιωτών.

Η ζήτηση από την προ πανδημίας εποχή για πακέτα διακοπών προσαρμοσμένα στα θέλω μια οικογένειας ήταν αρκετά μεγάλη. Και παρά το γεγονός πως αρκετά ξενοδοχεία είχαν προσαρμόσει τον τρόπο λειτουργίας τους με κριτήριο την εξυπηρέτηση της ελληνικής οικογένειας, αυτά δεν είχαν την απαραίτητη προβολή μέσα από το www.18-24.gr.

«Η περίοδος του lockdown μάς βοήθησε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στην πλατφόρμα μας. Το βασικότερο ίσως ήταν να κάνουμε τα πακέτα μας φιλικά προς την ελληνική οικογένεια που αναζητά οικονομικές λύσεις διακοπών. Φροντίσαμε λοιπόν να ενσωματώσουμε περισσότερα από 50 Family Friendly ξενοδοχεία σε όλη την επικράτεια.

Δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή ενότητα μέσα στο site, αλλά και φίλτρο κατά την αναζήτηση για να μπορούν εύκολα να βρίσκουν οι πελάτες αυτό που τους ταιριάζει. Και το σημαντικότερο: φροντίσαμε να κάνουμε ειδικές συμφωνίες για τα παιδιά, δίνοντας έκπτωση μέχρι και 90% στα πακέτα.

Με μια αρκετά μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει λύσεις τόσο σε νησιά όσο και στην ηπειρωτική χώρα, με προτάσεις απλής διαμονής μέχρι all inclusive, φιλοδοξούμε να ξεφύγουμε από αυτό που λέει το όνομά μας, και να κάνουμε από νωρίς πελάτες μας, τους μελλοντικούς μας πελάτες. Θέλουμε πελάτες τα παιδιά, πριν καν γίνουν ..18!», μας εξήγησαν από το 18-24 Travel.

Μπαίνοντας, λοιπόν, κάποιος από τον υπολογιστή ή το κινητό του στο www.18-24.gr, θα δει την ενότητα Family friendly. Δεκάδες ξενοδοχεία, με παροχές διαμορφωμένες ειδικά για να εξυπηρετήσουν οικογένειες αλλα κι αντίστοιχες εκπτωσεις στις τιμές, αποτελούν ασφαλείς λύσεις και για αυτή την κατηγορία ταξιδιωτών.

Έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις νεανικές ηλικίες, το 18-24 Travel κάνει την επόμενη κίνηση, φιλοδοξώντας να μπει από το φετινό καλοκαίρι στην αγορά των οικογενειακών διακοπών.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram