Η Κατερίνα Λέχου απολαμβάνει με το μπικίνι της τα κύματα. «Όσο πιο άγρια τόσο πιο αληθινή»

Δημοσιεύθηκε 13 Αυγούστου, 2022

Η Κατερίνα Λέχου είναι κορίτσι της θάλασσας και έχουμε αποδείξεις. Ανάμεσα σε αυτές, θα βρεις τη φωτογραφία που η ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ (και είναι ξεκάθαρα το ίδιο το καλοκαίρι), αλλά και αυτήν την ανέμελη φωτογραφία με μπικίνι, η οποία αποτυπώθηκε από «το τρίτο πρόσωπο».

Στις παραπάνω αποδείξεις, πάντως, έρχεται να προστεθεί και μία νέα. Αυτή δεν είναι άλλη από τη super τολμηρή (στην κυριολεξία) φωτογραφία που μας χάρισε η ηθοποιός μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου τρέχει με το μαγιό της προς τα κύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός φοράει το μπικίνι της και τρέχει προς τη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να «παλέψει» με τα κύματα, τα οποία καλώς ή κακώς κάνουν κάποιες μετατοπίσεις στα μαγιό μας κάθε καλοκαίρι (σίγουρα σού έρχεται στο μυαλό κάποια κακή εμπειρία). «Όσο πιο άγρια τόσο πιο αληθινή…», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Κατερίνα Λέχου που αγαπάει τη θάλασσα και τις βουτιές στην παραλία, είτε έχει κύμα είτε είναι «λάδι». Μια ξεκάθαρη ωδή στις καλοκαιρινές περιπέτειες.

trtxf

«Δεν τρώγομαι με την εικόνα μου. Έχω περάσει τα στάδια που έχουμε περάσει όλες. Που με ένοιαζε, που δεν μ’ ένοιαζε, που δεν είχα επίγνωση, αλλά και που είχα. Ποτέ όμως δεν ήταν το κυρίαρχο θέμα η εικόνα μου. Αυτό είναι θέμα παιδείας. Από το σπίτι σου εξαρτάται τι έχει σημασία για σένα», είχε αναφέρει η ηθοποιός στη συνέντευξή της με τη Μαριέλλα Αντωνοπούλου για το LadyLike.

«Υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχουν κοροϊδέψει. Που δεν τον έχουν ειρωνευτεί; Το bullying υπάρχει σε όλες τις ηλικίες κι όλοι το έχουμε δεχτεί. Εμένα με κορόιδευαν γιατί από 11 χρονών είχα ύψος 1.80 και ήμουν σαν καμηλοπάρδαλη», είχε πει μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο bullying που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία, η αντιμετώπιση του οποιού είχε άμεση σχέση με την παιδεία που πήρε από το σπίτι της, όπως διευκρίνιζε. «Οι γονείς πρέπει να φτιάχνουν δυνατά παιδιά. Που να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να πατούν στα πόδια τους για να αντέχουν», σημείωνε τότε η Κατερίνα Λέχου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram