Η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή η γυναίκα δεν γίνεται να βγαίνει να μιλάει για μένα»

Δημοσιεύθηκε 21 Απριλίου, 2022

Καλεσμένη στο Podcast του Showbiz O’Clock, στην πρώτη της συνέντευξη για φέτος και ίσως και τη μοναδική η Κατερίνα , όπως δεν την έχετε ξανακούσει άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πολλά που δεν γνωρίζετε για εκείνη.

Η δύσκολη εφηβεία της, η ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που μεγάλωσε, οι εμμονές της, οι αδυναμίες της, η δουλειά που δεν κάνει -γιατί και δεν ξέρει και δεν της αρέσει- και που την έχει φέρει σε προστριβή με τη μητέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά και οι αναμνήσεις από την πρώτη της δουλειά ως πωλήτρια σε βιβλιοπωλείο, τα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει σε ταξίδια, η καρμική σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη και μια δήλωση για εκείνον που θα συζητηθεί.

Η πρώτη της αξέχαστη συνάντηση με την Μαρία Μπεκατώρου, η παράκληση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το παρασκήνιο της συμμετοχής της στο «Παρά Πέντε» αλλά και μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για την απόφασή της να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση των ωαρίων της και την δημοσιοποίησή της.

Η παρουσιάστρια για το bullying που έχει δεχτεί δήλωσε:«Υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσεις, πες μου έναν αυτή τη στιγμή που βρίσκεται και τα πηγαίνει καλά στο χώρο της τηλεόρασης ή που γενικώς υπάρχει και κάνει πράγματα, ο οποίος να είναι αποδεκτός από όλους, κανένας. Αλλά το ότι έχω φάει bullying, το έχω φάει, σε άλλες εποχές δεν θα γινόταν αυτό, αν ήταν σήμερα δεν θα γινόταν ποτέ».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους διαφορετικά και να μην κρατάω κακίες. Πιο πολύ έχω κρατήσει κάποια συγκεκριμένα γεγονότα από κάποιους ανθρώπους που μου έβαλαν τρικλοποδιές, παρά σε ανθρώπους που δεν με πίστεψαν».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με άτομα που την έχουν «κράξει», είπε:«Ναι και το έχω αποδείξει κιόλας. Μία μόνο δεν συγχωρώ, που δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομά της και ο λόγος είναι γιατί αυτή η γυναίκα που το παίζει ότι αγαπάει τα νέα παιδιά και ότι έχει δώσει ευκαιρίες, όταν ξεκίναγα η ίδια γυναίκα που τότε είχε διευθυντική θέση, μου μίλαγε με τον χειρότερο τρόπο και με έκανε να πληγωθώ, οπότε αυτή η γυναίκα δεν γίνεται να βγαίνει να μιλάει για μένα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram