«Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»

Δημοσιεύθηκε 2 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις του Survivor All Star και τόνισε ότι λόγω της Κατερίνας Δαλάκα αποχώρησε από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να πατήσει σε ένα μέρος του κόσμου που δεν συμπαθεί την Κατερίνα Δαλάκα. Προσπαθεί να τους πάρει μαζί του. Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε ο Βασίλης Σίμος στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια. Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω».

Και τόνισε: «Εμένα δεν μου άρεσε αυτό, ήταν και μικρότερη σε ηλικία και σε κάποια πράγματα δεν τα βρίσκαμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή παίκτρια ή όχι».

Και συνέχισε λέγοντας ο Βασίλης Σίμος: «Κι εμείς είχαμε πάρει τότε κινητό. Αυτά γίνονται. Έχει 100 άτομα παραγωγή. Εγώ πήδαγα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες. Και το κινητό το είχαμε πάρει συνεννοημένοι 4-5 παίκτες, γιατί τους έλεγα ότι δεν κάνουμε σίγουρα τηλεθέαση».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram