Η Καλομοίρα έκανε comeback και ετοιμάζει εμφάνιση - έκπληξη

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2023

Εδώ και λίγες ημέρες η Καλομοίρα βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και αυτή τη φορά όχι μόνο για διακοπές ή για να δει τους αγαπημένους της φίλους. Αλλά και για το δυναμικό της comeback στο τραγούδι. Η νέα της εμφάνιση είναι έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Εδώ και δέκα μέρες η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα σε post της είχε δηλώσει: «Πόσο μου έχει λείψει η Ελλάδα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, τώρα που τα τρία της παιδιά έχουν μεγαλώσει, έχει την άνεση να λείψει για μερικές μέρες από την Αμερική. Το ταξίδι δεν ήταν μόνο αναψυχής ή για να επισκεφτεί το Μουσείο της Ακρόπολης, όπως μας έδειξε.

Είχε σχέση και με το μουσικό της comeback αφού η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μετά από χρόνια το νέο της single με τίτλο «Στόχος» και μάλιστα στην ίδια εταιρεία, την Heaven Music, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της μετά τη συμμετοχή της στο Fame Story.

Οι φανς της ξετρελάθηκαν με την επιστροφή της και της το έδειξαν με κάθε τρόπο με τα σχόλιά τους.

Για να θυμηθεί το μουσικό της παρελθόν και μετά την εμφάνισή της αλά Monroe στο πρόσφατο Madwalk, η Καλομοίρα θα ανέβει και στην σκηνή του J2US αυτό το Σάββατο σε ένα guest acting έκπληξη.

Το οποίο ωστόσο θα έχει σχέση και με τη συμμετοχή της στην Eurovision με το «My secret combination». Αφενός γιατί θα το τραγουδήσει ξανά, αφετέρου γιατί θα την σκηνοθετήσει όπως και τότε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Με τον χορογράφο και σκηνοθέτη η Καλομοίρα, έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Ήταν και εκείνος που την βοήθησε στα πρώτα της βήματα, όπως και η Δέσποινα Βανδή με την οποία θα συναντηθεί τηλεοπτικά στο show του Σαββάτου. Στο πλευρό της στο Rex, η νεαρή τότε τραγουδίστρια, είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στην αθηναϊκή νύχτα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram