Η Ιωάννα Μαλέσκου έκοψε αφέλειες- Πάρε έμπνευση

Δημοσιεύθηκε 29 Αυγούστου, 2021

Μια ανάσα πριν την έναρξη της τηλεοπτικής εκπομπής της η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμά της!

Μέχρι τώρα και παρακολουθώντας εγχώριες και ξένες celebrities αντιλαμβανόμαστε ένα πράγμα: πως το καρέ κούρεμα και οι αφέλειες πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα το ερχόμενο φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί σου το λέω αυτό; Διότι πριν μερικές ημέρες είδαμε την Kourtney Kardashian και την Chrissy Teigen να τολμούν το καρέ, λίγο αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε αφέλειες και τώρα… και η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το ίδιο!

Την Παρασκευή (27/8) το απόγευμα η Ιώαννα Μαλέσκου σύστησε την ομάδα της εκπομπής της, «Love it», μέσα από το Instagram account της, κι εμείς είδαμε… το νέο hair look της.

Η Ιωάννα αποφάσισε να κόψει αφέλειες και να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της στον ΣΚΑΪ με εντελώς φρέσκια διάθεση. Οι αφέλειές της, όπως θα δεις, είναι μακριές- φτάνουν μέχρι τα φρύδια-, ενώ είναι και ελαφρώς ασύμμετρες.

afeleies maleskou

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να άλλαξε το κούρεμά της, όμως, για ακόμη μια φορά έμεινε πιστή στο αγαπημένο χτένισμά της: τις μπούκλες.

maleskou4

Σίγουρα κι εσύ θα το παρατήρησες ότι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του «Love it» επέλεγε σχεδόν καθημερινά να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram