Η Εύβοια θα βγάλει νικητή τον Σάκη Κατσούλη – Το απόλυτο φαβορί

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουλίου, 2021

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον τελικό του Survivor 2021, καθώς Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι έχουν φτάσει στην Ελλάδα.

Το επόμενο νέο επεισόδιο είναι την Κυριακή και οι τέσσερις φιναλίστ αγωνίζονται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί, θα θυμηθούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα! Οι τραγουδιστές της παρέας, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν την ένταση των τελευταίων στιγμών του Survivor, με τα τραγούδια τους.

Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού τηλεπαιχνδιού, με 72,2% ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα, με 223 νίκες και 86 ήττες σε 309 αγώνες.

Ο Ευβοιώτης έχει καλύτερα στατιστικά και από τον Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τη χρονιά που βρέθηκε στο Survivor είχε 60,8% ποσοστό επιτυχίας, με 183 νίκες και 118 ήττες σε 301 αγώνες.

Η Εύβοια θα γίνει για ακόμα μια φορά μια γροθιά και θα αναδείξει μεγάλο νικητή του φετινού Survivor, τον Σάκη Κατσούλη, ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή έδειξε το ήθος, την αγωνιστικότητα και την ευγένεια του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου. 

ΜΕΊΝΕΤΕ συντονισμένοι γιατί το off magazine θα σας έχει εκπλήξεις.. Stay Tuned!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram