Η Ευγενία Σαμαρά «το ζει» στην Αφρική με τα αντίστοιχα μαγιό και Pinterest πόζες

Δημοσιεύθηκε 20 Αυγούστου, 2022

Στην Αφρική βρίσκεται τις τελευταίες 11 ημέρες η Ευγενία Σαμαρά μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, όπου απολαμβάνουν εναλλακτικές καλοκαιρινές διακοπές και παρέα ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» θέλησε να αφιερώσει τις ημέρες ξεκούρασης που της έχουν απομείνει σε ένα μακρινό μέρος - μιας και είναι γνωστό ότι η ίδια λατρεύει τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία φτιάχνει βαλίτσες και φεύγει από την Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αφρική είναι ένα μέρος που όπως φαίνεται έχει ενθουσιάσει την Eυγενία Σαμαρά όσο κανένα άλλο, με την ίδια να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram κάθε μοναδική στιγμή που ζει καθημερινά στον εξωτικό προορισμό. Και μιας και οι φωτογραφίες που ανεβάζει μας έχουν ενθουσιάσει όσο και εκείνη, σκεφτήκαμε πως θα σου έφτιαχνε την ημέρα αν έβλεπες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της ηθοποιού από το ταξίδι της.

Screenshot 20220819 195812 Chrome

Η Ευγενία Σαμαρά ζει μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες στην Αφρική, με τις φωτογραφίες από μόνες τους να φανερώνουν πόσο ενθουσιασμένη είναι. Ένα από τα καινούργια πράγματα που έμαθε η ηθοποιός είναι το πώς να σκαρφαλώνει σε φοίνικες, να φτιάχνει ποτά μέσα σε καρύδες και να τα απολαμβάνει εκεί ψηλά!

Screenshot 20220819 195823 Chrome

Η Ευγενία και ο Γιάννης ανακάλυψαν επίσης ένα πανέμορφο εστιατόριο στο οποίο όπως σημείωσε η ίδια, μπορείς να πας με τα πόδια και να φύγεις με βαρκάκι. Πρόκειται για ένα στολίδι στη μέση του ινδικού ωκεανού, που ενθουσίασε το ζευγάρι.

Screenshot 20220819 195849 Chrome

Από το πρόγραμμα της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη δεν έλειψε η περιπλάνηση σε χωράφια γεμάτα από μπαχάρια παρέα με ντόπιους κατοίκους, όπου μεταμφιέστηκαν σε... βασιλιάδες της μητέρας φύσης.

Screenshot 20220819 195919 Chrome

Οι επόμενες ημέρες των μοναδικών διακοπών τους περιλάμβαναν κατάδυση και κολύμπι ανάμεσα στα πολύχρωμα και εντυπωσιακά ψάρια του Ωκεανού, κάτι το οποίο όπως δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά, ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής της!

Screenshot 20220819 200008 Chrome
Screenshot 20220819 200018 Chrome

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram