Η Ελένη Ράντου ποζάρει με την κόρη της σε μουσείο της Μαδρίτης

Δημοσιεύθηκε 17 Μαΐου, 2023

Η Ελένη Ράντου μέσα από μία της ανάρτηση στα social media, μας έδειξε με αφορμή την ημέρα της μητέρας την πιο τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην ίδια και στην κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου. Μαμά και κόρη είναι αγκαλιασμένες μπροστά από τα έργα τέχνης του Museo Nacional Thyssen-Bornemisza της Μαδρίτης, κάνοντας τους πάντες να σχολιάσουν αυτή την όμορφη στιγμή.

Είναι γνωστό ότι και οι δύο είναι λάτρεις των τεχνών, αφού και η κόρη της Ελένης Ράντου έχει το «μικρόβιο» του καλλιτέχνη μέσα της. Η 27χρονη, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι ζωγράφος και απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Μαμά και κόρη έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα επάνω (ένα από τα hot hair trend), ενώ φαίνεται να έχουν υιοθετήσει το no-makeup look.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό ότι και οι δύο είναι λάτρεις των τεχνών, αφού και η κόρη της Ελένης Ράντου έχει το «μικρόβιο» του καλλιτέχνη μέσα της. Η 27χρονη, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι ζωγράφος και απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Μαμά και κόρη έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα επάνω (ένα από τα hot hair trend), ενώ φαίνεται να έχουν υιοθετήσει το no-makeup look.

Ή ίδια η Ελένη Ράντου σε συνεντεύξεις της, έχει πει ότι υπήρξε υπερπροστατευτική και ότι από τότε που η κόρη της έφυγε και έμεινε μόνη της, το σπίτι άδειασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram