Η Ελένη Μενεγάκη θα πάρει το πλατό της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα

Δημοσιεύθηκε 1 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και με αφορμή τη χθεσινή συνάντησή της με εκπροσώπους του Τύπου, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την τηλεοπτική επιστροφή της.

Η «Ελένη» θα μεταδίδεται από τα στούντιο της Foss Productions, και όπως έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια θα έχει καμαρίνι μέσα στο πλατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, όπως είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο Love it, η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πλατό της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα και το μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Οι δύο άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega, Mega Καλημέρα και Πάμε Δανάη θα βρίσκονται επίσης στο ίδιο στούντιο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε με χιούμορ ότι “δεν ξέρω αν είναι θέμα “βασίλισσας”-αν υπάρχει αυτός ο τίτλος-, αλλά σίγουρα είναι πρακτικός ο λόγος. Αν μπορούμε να στείλουμε κι εμείς μια επιστολή στους δικούς μας ανθρώπους…”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram