Η «διαφωνία» που ξεκίνησαν Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις έχει επεκταθεί σε όλο το Χόλιγουντ

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2021

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις αναστατώνουν το Χόλιγουντ με τις δηλώσεις τους περί μπάνιου. Οι διάσημοι παίρνουν θέση για το κάθε πότε κάνουν μπάνιο.

Να κάνεις ή να μην κάνεις μπάνιο καθημερινά; Η πιο hot συζήτηση στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή ξεκίνησε από μια συνέντευξη των Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις στο "Armchair Expert podcast". «Δεν είχαμε ζεστό νερό όταν ήμουν παιδί, οπότε δεν έκανα συχνά μπάνιο. Αλλά και όταν απέκτησα παιδιά, δεν τα έπλενα κάθε μέρα. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που θα έπλενα τα νεογέννητα καθημερινά», δήλωσε η Μίλα Κούνις και τα ταμπλόιντ τρελάθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα προέκυψε όταν οι συμπαρουσιαστές Νταξ Σέπαρντ και Μόνικα Πάντμαν άρχισαν να συζητούν πόσο συχνά κάνουν ντους. Ο Σέπαρντ επέμενε ότι «δεν πρέπει να απομακρύνεις όλα τα φυσικά έλαια του δέρματος με σαπούνι κάθε μέρα, αλλά να πλένεσαι μόνο με νερό» και το ζευγάρι Κούτσερ-Κούνις συμφώνησε.

«Αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Αλλιώς δεν υπάρχει νόημα», πρόσθεσε ο Άστον Κούτσερ για τα παιδιά τους ενώ σχετικά με τις δικές του συνήθειες είπε: «πλένω τις μασχάλες και τον καβάλο μου καθημερινά με σαπούνι και τίποτα άλλο ποτέ» και συμπλήρωσε «έχω μια τάση να ρίχνω νερό στο πρόσωπό μου μετά από την προπόνηση για να απομακρύνω τα αλάτια». Η Κούνις πάντως σχολίασε ότι πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram