Η Δέσποινα Καμπούρη στο πάνελ του "Πάμε Δανάη"

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2021

Με ένα χαρούμενο story στο instagram καλωσόρισε επίσημα η Δανάη Μπάρκα την Δέσποινα Καμπούρη, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Το πρωινό του MEGA ανανεώνεται, με νέα ώρα, νέα θεματολογία και νέο – δυνατό πάνελ!

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Δήμητρα Παλούδη, η οποία έρχεται με φόρα από την φετινή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It. Δύο ακόμη δυνατές προσθήκες θα δούμε στην παρέα, οι οποίες είναι η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε πως θα δούμε στο Πάμε Δανάη την Δέσποινα Καμπούρη, μέσα από ένα story στο instagram, γεμάτο ευχές! Όπως έγραψε και η ίδια: “Χρόνια πολλά, καλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά όμορφη μου (μέσα κι έξω) Δέσποινα. Οι αγκαλιές σε λίγες μέρες, στο πλατώ”.

Η Δέσποινα Καμπούρη βρισκόταν στην DPG Media, όπου και διηύθυνε δύο γυναικεία site. Από τον Σεπτέμβριο θα τη δούμε στην πρωινή ζώνη του MEGA, η οποία ξεκινάει δυναμικά, φτάνοντας τον ανταγωνισμό της τηλεθέασης στα ύψη.

Εκτός από την αλλαγή στην παρέα, αλλά και στο πλατώ, αλλαγές θα δούμε και στις ώρες προβολής. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα θα λέει “Καλημέρα” στους τηλεθεατές στις 11:00 το πρωί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram