Η αυστηρή προειδοποίηση της Ατζούν Μίντια στην οικογένεια της Μαριαλένας

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2021

Όπως αποκάλυψε το σημερινό «Ευτυχείτε», η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενδέχεται να υποστεί κυρώσεις αν η οικογένειά της και συγκεκριμένα η μητέρα της συνεχίσει με τις παρεμβάσεις στα μίντια.

Τα στελέχη της Ατζούν Μίντια είναι ιδιαίτερα ενοχλημένα με τις δηλώσεις της μητέρας της παίκτριας του «Survivor 2021», οι οποίες θεωρούν ότι παραβαίνουν τους όρους του συμβολαίου της, και έχουν επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειάς της από τα οποία ζήτησαν να σταματήσουν το μπαράζ δηλώσεων, αναρτήσεων και συνεντεύξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος που επικαλούνται είναι ότι οι δηλώσεις ενδεχομένως επηρεάζουν την κοινή γνώμη και άρα τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του reality.

Η είδηση επιβεβαιώνεται εν μέρει από την επικοινωνία των οικογενειών άλλων παικτών με δημοσιογράφους. Όλοι οι υπόλοιποι συγγενείς παικτών αρνούνται να κάνουν δηλώσεις με την δικαιολογία ότι κάτι τέτοια απαγορεύεται ρητά από το συμβόλαιο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram