Η απόφαση του OPEN για την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Δημοσιεύθηκε 28 Νοεμβρίου, 2021

Δεν είναι παραπάνω από τρεις εβδομάδες στον αέρα του OPEN, και πολύ λέμε... κι από την δεύτερη κιόλας μέρα προβολή του Glam Wars η Κάτια Ταραμπάνκο άρχισε να... χαρίζει σοκαριστικά μονοψήφια στους ιθύνοντες του σταθμού, σε μια ζώνη, την μεσημεριανή, που αν μη τι άλλο είναι δύσκολη με τον τόσο δυνατό ανταγωνισμό που έχει!

Δυστυχώς, είναι δεδομένο πως αυτή η σεζόν θα είναι η πρώτη και η τελευταία για την συγκεκριμένη εκπομπή. Μέχρι, όμως, να ολοκληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός επεισοδίων το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει για να "σώσει" ότι προλαβαίνει και.. πήρε μια απόφαση που μας είναι δύσκολο να την πιστέψουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σύνηθες φαινόμενο ένα project όταν δεν πηγαίνει καλά να αλλάζει ώρα αλλά όχι από μεσημέρι να πηγαίνει... ξημερώματα! Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 26/11 από την εκπομπή Happy Day, ο σταθμός Open αποφάσισε να στείλει την Κάτια από τις 15:00 το μεσημέρι στις 03:00 τα ξημερώματα! Ακόμα και η Τσιμτσιλή πιστεύει πως είναι τυπογραφικό λάθος και πως ο σταθμός θα το διαψεύσει αλλά... δεν το κόβουμε να γίνεται!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram