Η απρόσμενη απάντηση του Τίμου Ζαχαράτου για τη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα

Δημοσιεύθηκε 21 Μαΐου, 2022

Ο Τίμος Ζαχαράτος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή του στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη». Το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα της εκπομπής τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες είχε πυροδοτήσει τις φήμες για τη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα.

Ο νεαρός σεφ παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Ο Τίμος Ζαχαράτος μίλησε με ειλικρίνεια για το εάν είναι ζευγάρι με την γνωστή παρουσιάστρια-ηθοποιό και μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την έκθεση στα media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι», ανέφερε ο σεφ.

Σε ερώτηση του Γιώργου Πράσινου εάν θα φλέρταρε έξω στον δρόμο τη Δανάη Μπάρκα ο Τίμος Ζαχαράτος δήλωσε: «Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων»

«Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό», συμπλήρωσε ο σεφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram