Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Βασιλική Μιλλούση. Ήταν πολύ χάλια, έκλαιγε»

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτωβρίου, 2021

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό metoo, η Βασιλική Μιλλούση δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και την αποκάλυψη έκανε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day: «Μίλαγα με τη Βασιλική χθες. Μου λέει «δε μπορεί. Ο Λευτέρης όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό… Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας. Έχει δυο κόρες. Από μια λάθος δήλωση που άλλο πράγμα εννοούσε…». Ήταν πολύ χάλια παιδιά, έκλαιγε η Βασιλική»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε πει:

«ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου» είπε, μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram