Η απλή κίνηση που θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο λαμπερά με το κραγιόν

Δημοσιεύθηκε 23 Δεκεμβρίου, 2022

Το κραγιόν είναι αυτό το καλλυντικό που δεν λείπει εξ ορισμού από κανένα festive μακιγιάζ. Είτε επιλέξεις να βγεις έξω, είτε να μείνεις μέσα και να το γιορτάσεις με φίλους, είτε λατρεύεις το κλασικό κόκκινο, είτε προτιμάς τα πιο διακριτικά nudes, το κραγιόν είναι αυτό που μπορεί να αναβαθμίσει- για να μην πω «μεταμορφώσει»- κάθε look σου μέσα σε χρόνο dt.

Κι αν θέλεις να κάνεις την υπέρβαση σε κάθε τι κλασικό και συνηθισμένο στο γιορτινό μακιγιάζ σου, κάνοντας τα χείλη σου να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά με το κραγιόν, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το παρακάτω tip!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μακιγιάζ χειλιών ξεκινά με το περίγραμμα και το μολύβι χειλιών, που μπορούμε να εφαρμόσουμε λίγο πιο έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών μας, τόσο στην καρδούλα των χειλιών όσο και στο κέντρο του κάτω χείλους για ένα πιο juicy αποτέλεσμα. Ακολουθεί το γέμισμα με το αγαπημένο σου κόκκινο (ή όποιο) κραγιόν. Όχι, δεν τελείωσες… Ήρθε η ώρα για την κίνηση ματ που θα κάνει τη διαφορά στα holiday lips σου!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το αγαπημένο σου highlighter (κάποιο κατά προτίμηση σε μορφή πούδρας). Τα πράγματα απλά. Με τα δάχτυλά σου παίρνεις κάθε φορά μία μικρή ποσότητα και εφαρμόζεις ταμποναριστά πάνω και κάτω στα χείλη σου, μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται ένα ομοιόμορφο μεταλλικό φινίρισμα.

Τα χείλη μέσα σε λίγα λεπτά δείχνουν πιο λαμπερά και festive, ανεξάρτητα από το χρώμα κραγιόν που έχεις επιλέξει. Are you ready to glow? Πάτα play στο παρακάτω video.

Extra Tip #1: Για να δείχνουν και να είναι τα χείλη σου βελούδινα και απαλά, αποφεύγοντας το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα, μην ξεχνάς μία με δύο φορές την εβδομάδα, (ή πιο συχνά ανάλογα με το scrub και τις ανάγκες των χειλιών σου), να κάνεις απολέπιση με ένα ήπιο lip scrub, που θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά τους.

Extra Tip #2:Μπορείς να διορθώσεις τυχόν λάθη με το με το κραγιόν, εφαρμόζοντας λίγο concealer.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram