Η ανδρική μόδα στη Χαλκίδα έχει όνομα: LEGEND

Δημοσιεύθηκε 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στο χώρο του ενδύματος, το κατάστημα LEGEND στην οδό Αβάντων 34 στη Χαλκίδα που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από ανδρικά ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ, ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων του των πελατών και χαρακτηρίζεται για την ποιότητα των προϊόντων καθώς και τις ανταγωνιστικές του τιμές!

Το όραμά του Ιορδάνη Μακρόπουλου ήταν να δημιουργήσει έναν δικό του χώρο στον οποίο ο καταναλωτής θα μπορεί όχι μόνο να βρίσκει όλα όσα αναζητά στην καλύτερη τους εκδοχή αλλά και να κάνει ευχάριστα τις αγορές του μέσα σ'ένα κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αυτό πραγματοποιήθηκε. Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο δημιούργησε ένα κατάστημα όπου η ανδρική, μοντέρνα και νεανική αισθητική κυριαρχεί. Εκεί θα βρείτε μεγάλη γκάμα από παντελόνια, Jeans, μπλούζες, πουκάμισα, κοστούμια, γαμπριάτικα κοστούμια, σακάκια, ζακέτες, υποδήματα αλλά και γραβάτες, ζώνες, παπιγιόν σε σχέδια και χρώματα που κάνουν τη διαφορά!


Υψηλή ποιότητα και σύγχρονο design μέσα από casual αλλά και business look συλλογές ιδανικές, δηλαδή, επιλογές ανδρικής ένδυσης για κάθε περίσταση και εποχή του έτους.


Με συνέπεια και υπευθυνότητα προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και άποψη γύρω από τα ανδρικά ρούχα. Εξασφαλίζετε, έτσι, εμφανίσεις μοναδικές, σύγχρονες που ακολουθούν με τον κατάλληλο τρόπο τις τάσεις της μόδας.


Θα το βρείτε : Αβάντων 34, Χαλκίδα

Τηλεφώνα επικοινωνίας : 6949472301 & 2221026518

Facebook page: LEGENDavanton34

Instagram page : LEGEND iordanis makropoulos

Email: iordanismakropoulos@gmail.com

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram