'Ηρθε η οριστική συμφιλίωση στις Άγριες Μέλισσες αλλά το κοινό ψάχνει τον Κωνσταντή

Δημοσιεύθηκε 25 Αυγούστου, 2021

«Το Διαφάνι θα διανύσει σύντομα μία από τις πιο σκοτεινές του περιόδους. Είστε έτοιμοι για τον Γ' κύκλο»; Αυτό ήταν το μήνυμα του επίσημου λογαριασμού από τις Άγριες Μέλισσες και από τον ΑΝΤ1 στο Instagram για το νέο teaser trailer που δημοσιεύτηκε πριν λίγα λεπτά.

Στο νέο teaser όλοι πληροφορούνται τα μαντάτα από το ραδιόφωνο για το τι θα βιώσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς τους ΑΝΤ1 στην περίοδο αυτή των συνταγματαρχών. Από το teaser αυτό ένα είναι το σίγουρο! Η συμφιλίωση ανάμεσα στις αδερφές Δρόσω και Ασημίνα είναι πλέον σίγουρη και οριστική μετά τις δύο προηγούμενες σεζόν που είχαν φέρει τις δύο γυναίκες στα άκρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ οι περισσότεροι fans της σειράς, δεν έκρυψαν με σχόλια τον ενθουσιασμό τους, υπήρξαν και κάποιοι έξαλλοι!

Για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, λείπουν πλάνα από την οικογένεια Σεβαστών με τα σχόλια να είναι ξεκάθαρα:

«Δείχνετε την οικογένεια Τόλια και Βαμβακά και όχι τους Σεβαστούς που είναι πρωταγωνιστές»;

 Που είναι ο Κωνσταντής;

Και το δεύτερο ερώτημα: Που βρίσκεται ο Κωνσταντής; Ούτε ένα πλάνο του Κουκουράκη και οι απελπισμένες θαυμάστριες του Κωνσταντή απορούν αν ο ηθοποιός θα επιστρέψει επιτέλους στις Άγριες Μέλισσες ή αν θα επιβεβαιώσει τα spoilers που τον θέλουν εκτός σειράς.

Τι άλλο γνωρίζουμε;

 Γνωρίζουμε πως οι πρωταγωνιστές της σειράς συναντήθηκαν στον γάμο της Δανάης Μαχαλάκη

Η προηγούμενη σεζόν τελείωσε σε ένα ιδιαίτερα περίεργο σημείο χωρίς κανείς να γνωρίζει τι συνέβη εν τέλει με τον Κωνσταντή και σαφώς όλοι αναμένουν τη συνέχεια για να δουν ποια θα είναι τελικά η κατάληξή του. 

Η Βιολέτα επιστρέφει ως άλλη μαύρη χήρα:

Η επιστροφή της Βιολέτας στο Διαφάνι καθόλου τυχαία δεν προβλέπεται να είναι. Έρχεται, μάλιστα, πολύ ανανεωμένη εμφανισιακά, ενώ το εσωτερικό κομμάτι αναμένεται να έχει την ίδια μοίρα. Η απώλεια του Μιλτιάδη τής έχει κοστίσει πολύ και η εκδίκηση είναι ο δρόμος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει. 

Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι

Το ισχυρό ζευγάρι των Σεβαστών μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Διαφάνι με τους θανάτους του Μιλτιάδη και της Ανέτ, μαζεύουν τα πράγματά τους και μετακομίζουν στο σπίτι που έχουν στη Λάρισα. Το αρχοντικό των Σεβαστών, όμως, δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο, αφού εκεί θα ζήσει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του, μόλις εγκατασταθεί στο χωριό

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram