Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα που έστειλε στον Snik από το Λος Άντζελες μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Δημοσιεύθηκε 2 Φεβρουαρίου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik υπήρξαν αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με το μοντέλο να αναφέρεται στον γνωστό ράπερ σε συνεντεύξεις της αλλά και στην εκπομπή που παρουσίαζε πέρυσι με πολύ τρυφερά λόγια. Οι δυο τους μάλιστα, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη για αρκετό καιρό ενώ αρκετές ήταν και οι κοινές τους αναρτήσεις.

Ο δε Snik από τη δική του πλευρά, στις ελάχιστες συνεντεύξεις του αναφερόταν με εξίσου γλυκό τρόπο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ σε καποίο από τα Live stream που κάνει είχε πει πως θεωρεί ότι θα γινόταν μια τέλεια μαμά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους όμως έληξε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συνεχίζει να αναφέρεται σε εκείνον με πολύ γλυκά λόγια. Το τελευταίο ωστόσο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί. Αφορμή στάθηκε το follow που έκανε και πάλι ο ράπερ στο μοντέλο (εκείνη δε σταμάτησε να τον ακολουθεί ποτέ) αλλά και τα like που κάνει ο ένας στον άλλον.

Στο χθεσινοβραδινό Live stream του Snik, ο ράπερ δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες το οποίο έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που τους θέλουν και πάλι μαζι. 

«Hello players από το LA. Έτσι δε λες, players;» ακούγεται να λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik να χαμογελά στο άκουσμα της φωνής της ενώ στη συνέχεια λέει, «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram