Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα «καυτά» φιλιά και οι αγκαλιές με τον πρώην σύζυγό της στη θάλασσα

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουλίου, 2022

Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της ζωής της περνά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν μερικές ημέρες απόλαυσε τις διακοπές της στα Κουφονήσια παρέα με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν μεγάλη η έκπληξη καθώς ουδείς γνώριζε πως το ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί μετά το χωρισμό του. Και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες δεν έγινε απλά μια επανασύνδεση αλλά ο έρωτάς τους φούντωσε ακόμη περισσότερο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει τις βουτιές τους στη θάλασσα και φυσικά δεν έλειψαν τα «καυτά» φιλιά, οι τρυφερές αγκαλιές αλλά και τα παιχνίδια μέσα στο νερό.

Για την ιστορία, ο γάμους τους είχε γίνει αθόρυβα, με το 34χρονο μοντέλο παρουσιάστρια να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

papageorgioou 13

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

papageorgioou 14

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram