Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο "νέος" σύντροφός είναι ο πολυσυζητημένος πρώην σύζυγός της

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουλίου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ερωτευμένη και πλέον δεν διστάζει να κυκλοφορεί και δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε στα Κουφονήσια, όπου κάνει διακοπές μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου. Στην παρέα τους ήταν και ένας μελαχρινός άνδρας, με τον οποίο το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε αρκετά τρυφερά ενσταντανέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ο νεαρός αυτός είναι ο Γιάννης Καραβασάνης, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Το 2018, όταν και είχαμε πρωτογνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή τον πρώτο κύκλο του GNTM, είχε γίνει γνωστό ότι είχε κάνει έναν γάμο στην Αμερική με κουμπάρους μάλιστα τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή. Ο γάμος είχε γίνει με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Όπως είχε αναφέρει η Ελένη Βουλγαράκη στο "Έλα Χαμογέλα” τον Δεκέμβριο του 2018: "Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνεται ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Το Μάρτιο του 2018 στο Μadwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της".

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από το "Pop Up” είχε διαψεύσει τις φήμες, όταν την είχαν ρωτήσει για την κουμπαριά με την Γιάννα Τερζή.

"Δεν είμαστε κουμπάρες με την Γιάννα. Όχι δεν είναι κουμπάρα μου. Πολλά λάθη ξέρετε. Πολλά πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι ελεύθερη. Βασικά είμαι σε σχέση. Είναι μεγάλη ιστορία…” είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram