Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη και την επανασύνδεσή τους

Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που σε λίγο καιρό θα παρουσιάζει το Love Island στον ΣΚΑΙ, ήταν καλεσμένη σήμερα (13/9) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για όλα ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε δημόσια στην επανασύνδεση με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο είχαν παντρευτεί στο παρελθόν και δεν πήραν ποτέ διαζύγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς, παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε:

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram