Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για μια παρενόχληση: «Ευχαριστώ, φοράω εσώρουχα»

Δημοσιεύθηκε 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Ηλιάνα είναι από τα κορίτσια που από το πρώτο λεπτό σε κερδίζει με την ευγένεια της, ξεχωρίζει για  τον επαγγελματισμό της, την πειθαρχία και την σοβαρή και μετρημένη συμπεριφορά της.

«Η συμπεριφορά είναι ο καθρέφτης, επάνω στον οποίο επιδεικνύει καθένας την εικόνα του» είπε ο Γκαίτε. Και η εικόνα της Ηλιάνας ξεχωρίζει μόνο θετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Τι έχεις σπουδάσει;

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και διοίκηση επιχειρήσεων. Έχω κάνει πολιτικό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις ραδιοφώνου. Δούλευα πίσω από τις κάμερες.

-Και πως έγινε και βρέθηκες μπροστά από τις κάμερες;

Όταν σπούδαζα νόμιζαν ότι είμαι ήδη μοντέλο. Άθελα μου πήγα μια μέρα στο πρακτορείο μοντέλων της Έλενας Χριστοπούλου. Όταν με είδε να περνάω την πόρτα σηκώθηκε από το γραφείο της και είπε “Αυτή είναι δική μου”. 

-Πώς ένιωσες στην πρώτη σου φωτογράφιση;

Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Όταν με έβαφαν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά μου, αναρωτιόμουν “Θεέ μου τι θα κάνω, θα κοκκινίσω και θα σηκωθώ να φύγω”. Όταν έφτασα στο σετ ένιωσα ότι εδώ ανήκω.

-Ποια είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχει ένα μοντέλο επαγγελματίας;

Να έχεις θετική ενέργεια, να προσπαθείς πάρα πολύ, να μην επαναπαύεσαι να είσαι συνεπής επαγγελματίας.

-Έχεις παρενοχληθεί ποτέ;

Όχι ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί κάτι ακραίο. Το μόνο που έχω ζήσει ήταν σε μία φωτογράφιση στην Ελλάδα με ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ. Ο φωτογράφος ξαφνικά μου λέει ότι θα αλλάξει το θέμα και ότι θα πρέπει να φορέσω ένα συγκεκριμένο εσώρουχο. Ήρθε και μου έδωσε ένα εσώρουχο και του λέω “Ευχαριστώ φοράω εσώρουχα”. Εκείνος επέμενε λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο για την δουλειά μου και την προβολή μου. Έγινα έξαλλη και του είπα ότι για τη δουλειά μου και για εμένα αποφασίζω και σκέφτομαι εγώ. Σηκώθηκα να φύγω και με απείλησε ότι θα καλέσει το γραφείο και το περιοδικό για να με διώξουν. Θυμάμαι ότι του απάντησα πολύ περήφανα: “Κάνε το λάθος και πάρε τηλέφωνο στο γραφείο μου, για να μιλήσεις στη μάνατζερ μου, σε προκαλώ να την καλέσεις τώρα.” Την πήρε και τα άκουσε πολύ άσχημα και ζήτησε συγνώμη. Εκεί φάνηκε η στήριξη που παίρνεις από γυναίκες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram