Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν θα επιστρέψει Ελλάδα μετά το τέλος του Love Island

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2022

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τον τελικό του Love Island και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ήδη ετοιμάσει τι θα κάνει αμέσως μετά.

Το ριάλιτι αγάπης που γυρίζεται στην εξωτική Τενερίφη, πρόκειται να ρίξει αυλαία το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Στον τελικό τα γυρίσματα του οποίου είναι προγραμματισμένα να γίνουν αύριο 3/11, θα δούμε να προκρίνονται τα τέσσερα πιο δημοφιλή ζευγάρια που προέκυψαν από την πρώτη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά ραντεβού εκτός βίλας, να παρακολουθήσουν τα μηνύματα των συγγενών τους αλλά και να ανταλλάξουν όρκους έρωτα, αγάπης και ονείρων στην αψίδα του Love Island.

Και μπορεί πολλοί να περίμεναν μετά το τέλος του Love Island η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να οργανώσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, κάτι τέτοιο δε θα γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το μοντέλο και παρουσιάστρια θα ετοιμάσει μεν βαλίτσες, όχι όμως για την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόκειται να ταξιδέψει απευθείας από την Τενερίφη σε άλλη χώρα του εξωτερικού, όπου έχει προγραμματίσει να κάνει τις διακοπές της για να επιστρέψει αργότερα στην Ελλάδα ανανεωμένη, ξεκούραστη και έτοιμη για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram