Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης: Έτσι δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ήταν ένας γάμος που έγινε αθόρυβα, με το 34χρονο μοντέλο παρουσιάστρια να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεσοδιάστημα χώρισαν, για να φτάσουμε στο σήμερα, που, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα.

Ο φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε μαζί το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου στην παραλία Πορί στα Κουφονήσια.

Μάλιστα, δεν έλειψαν τα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσα στο ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2010, με τον Γιάννη Καραβασάνη να εργάζεται σήμερα ως αρχιτέκτονας.

Untitled

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του OK! εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων τις τελευταίες μέρες της παραμονής της εκεί.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προγραμματίζει άμεσα την επιστροφή της στην Αθήνα, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι σόου Love Island που πρόκειται να παρουσιάζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram