Ηλίας Ψινάκης σε Μαρίζα Ρίζου: «Θα κάνω νούμερα όποτε θέλω, μην είστε ξινέγκλο»

Δημοσιεύθηκε 23 Μαΐου, 2022

Πρεμιέρα έκαναν τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή.

Εκτός από τους τέσσερις κριτές του show Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο, σήμερα υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος επισημαίνοντάς του αρκετές φορές  πως ότι και να κάνει δε θα καταφέρει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς αγαπιούνται πάρα πολύ.

Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram