Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη

Δημοσιεύθηκε 26 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ηλίας Μπόγδανος πέρασε την περσινή σεζόν στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor στο οποίο μάλιστα κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Ο 30χρονος τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε μιλήσει ανοιχτά για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την σύντροφό του, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το GNTM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό. Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει», είχε δηλώσει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μπορεί το ζευγάρι να έμεινε για αρκετό διάστημα χώρια, λόγω Survivor, ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να επανορθώσει ξεκινώντας διακοπές με το κορίτσι του, οι οποίες διήρκησαν για μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram