Ηλίας Γκότσης: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή από το Survivor All Star

Δημοσιεύθηκε 29 Μαρτίου, 2023

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το «Survivor All Star» ήταν κάτι που λίγοι περίμεναν, μιας και πρόκειται για δύο από τα φαβορί, με τον πρώτο ήδη να κατάφερε να αναδειχθεί νικητής το 2018 και τον δεύτερο, να δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε στίβο μάχης.

O Ηλίας Γκότσης μόλις πήρε το κινητό στα χέρια του, μέσα από το προφίλ του στο instagram έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μέσα από τα λόγια του, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ρίχνει τα «καρφιά» του σε κάποιους από το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Tα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Νιώθω νικητής διότι διαβάζω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι, κάποιοι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και πορεύονται με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα και τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Δεν κρατάω κακία για κανέναν.  Το 2023 με δίδαξε πολλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός. Έχουμε να πούμε πολλά» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ο Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους συμπαίκτες του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram