Ζώδια: Τέλος η γκαντεμιά γι' αυτά τα τρία μετά την πανσέληνο

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουνίου, 2021

Η μεγάλη χτεσινή πανσέληνο της Πέμπτης 24 Ιουνίου που όλοι απολαύσαμε με ανυπομονησία,έφερε και καλά νέα!Σχέσεις, καριέρα και ερωτικά.. θα πάνε προς το καλύτερο.. πάμε να δούμε σε ποια ζώδια!

Το ζώδιο του Καρκίνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα έχουμε πει… οι Καρκίνοι ευνοούνται αυτό το διάστημα και στα θέματα της αγάπης είστε έτοιμοι για μια αποκάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι στον ερωτικό τομέα θα δείτε κινήσεις που έχουν νόημα αλλά και θα κατανοήσετε συμπεριφορές που αποδεχόσασταν αλλά δεν σας αξίζουν.

Αυτή η Σελήνη θα ανοίξει τα μάτια σας και θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στη ζωή, χωρίς να χρειάζεται να δίνετε σε άτομο που σας βάζει σε δεύτερη μοίρα.

Το ζώδιο του Σκορπιού

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται για να σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε, ενώ ενισχύει και τις διαπραγματευτικές σας δυνάμεις. Αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει τη δύναμη να εκφραστείτε έτσι ώστε να μπορείτε να πορευτείτε προς το πεπρωμένο σας και να ακολουθήσετε τον επαγγελματικό δρόμο που θέλετε, δηλαδή να βγάζετε χρήματα όπως έχετε στο μυαλό σας. Η κακή τύχη του προηγούμενου διαστήματος φεύγει… οπότε χαμογελάστε!

Το ζώδιο του Ιχθύ

Το διάστημα αυτό έρχεται για να ξεκουραστείτε. Εχετε ανάγκη την χαλάρωση και η Πανσέληνος αυτή σας προσφέρει γαλήνη και ψυχική ηρεμία. Η Πανσέληνος θα δώσει σε εσάς τους Ιχθύες το χρόνο που χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε ξανά καθαρά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην κατανόηση των πραγμάτων και τότε θα δείτε ότι είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram