Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (8/9)

Δημοσιεύθηκε 8 Σεπτεμβρίου, 2023

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία σήμερα θεωρείται μια μαγική και ευνοϊκή όψη γι’ αυτό και η μέρα χαρακτηρίζεται από τύχη και εύνοια. Έτσι μια  σημαντική ιδέα μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα σημαντικό μονοπάτι. Μπορεί επίσης να δεις ένα παλιό πρόβλημα με ένα νέο τρόπο και ματιά. Αυτή η νέα ενέργεια φέρνει  οδηγίες για μάθηση, μετακίνηση, κοινή χρήση και επικοινωνία. Είναι ευκαιρία να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σου που θα ενισχύσουν τη σχέση σας  και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανέβασε την  αυτοπεποίθηση σου. Παρουσιάζονται ευκαιρίες να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Βλέποντας ένα παλιό πρόβλημα με ένα άλλο τρόπο μπορείς να οδηγηθείς σε νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμες προοπτικές και δυνατότητες. Οι  σημερινές όψεις φέρνουν  στο προσκήνιο τους πόρους σου, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των αντικειμένων και των ταλέντων. Αντιμετώπισε την αναβλητικότητα σου στα εργασιακά. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, λάβε υπόψη σου τα σημάδια που λαμβάνεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Είναι μια σημαντική στιγμή για να επιδιώξεις τους προσωπικούς στόχους σου, να εκφραστείς ανεξάρτητα και να φροντίσεις τις ανάγκες σου. Με τη σημερινή ενέργεια  βλέπεις πρόσφατες αποφάσεις ή σχέδια κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Επανέκτησε τον έλεγχο στα οικονομικά και επαγγελματικά. Απόλαυσε μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  η μέρα σου σε γενικές γραμμές εξελίσσεται όμορφα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σε προκαλεί να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο, να αναρρώσεις και να φροντίσεις περισσότερη την ψυχική σου ισορροπία. Θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις ένα μυστικό ή θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις ένα παλιό τρόπο κάτω από μια νέα ή διαφορετική ματιά.  Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην καταπιάνεσαι από μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν πιθανά θα σε απασχολήσει έντονα.

Λέων

Η μέρα  προκαλεί το ενδιαφέρον σου για την προσωπική σου ευτυχία και τους ανθρώπους γύρω σου καθώς και τη στάση – θέση σου απέναντι σε φίλος και ομάδες. Ο τρόπος που επικοινωνείς έχει περισσότερο αντίκτυπο απ’ το συνηθισμένο γι’ αυτό θα πρέπει να  είσαι προσεκτική σ’ αυτά που λες. Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου στα εργασιακά.  Απέφυγε τις κόντρες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία.

Παρθένος

Είσαι σε τέλεια φόρμα για να ελέγξεις πρόσφατα επιχειρηματικά έργα, αποφάσεις ή ιδέες  σου αυτές τις μέρες. Η σκέψη και ο προβληματισμός για την κατεύθυνση της ζωής ή τους μακροπρόθεσμους στόχους με νέους τρόπους μπορεί να επιφέρει καρπούς.  Δείξε υπευθυνότητα στα όσα έχεις αναλάβει επαγγελματικά. Απέφυγε τις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και μην λες ή κάνεις πράγματα που δεν πρέπει.

Ζυγός

Δώσε προσοχή σε νέες πληροφορίες και ιδέες που σου έρχονται τώρα. Μπορεί να υπάρξει μια νέα κατανόηση των προηγούμενων θεμάτων που τελικά τροφοδοτούν επιτυχημένα νέα σχέδια και αρχές. Η σημερινή μέρα  ενθαρρύνει το πνεύμα σου να αναπτυχτεί, να εξερευνήσει και να επεκταθεί πέραν του συνηθισμένου. Απέφυγε νέες συμφωνίες στα εργασιακά προς το παρόν. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου σ’ αυτό προς το παρών. Όποιος θέλει πραγματικά κάτι επιμένει.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα  μπορεί να πυροδοτήσει την επιθυμία ή την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις ένα αίσθημα δυσαρέσκειας που θα σε οδηγήσει σε αλλαγές. Κάποιες αποκαλύψεις ή εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια σου. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφο  σου και ανέλαβε τις δικές σου ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα φέρνει αυτονομία και ισορροπία στις σχέσεις σου. Μπορεί να σημειωθεί μια σημαντική νέα αρχή σε μια βασική σχέση ή μια νέα αποστολή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις ανάγκες των σχέσεων και τους στόχους κατά την προσεχή περίοδο. Προστάτευσε σημαντικές εργασιακές σχέσεις σου από την ένταση της στιγμής. Η συντροφική σου ζωή περνά από ένα μεγάλο τεστ. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μη δεσμεύεσαι σε καταστάσεις που το ένστικτο σου σε προειδοποιεί.

Αιγόκερως

Με τη σημερινή ενέργεια  ανοίγει ο δρόμος για βελτιώσεις στον τρόπο ζωής,  καθώς ιδέες που αποκτήθηκαν τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν να κατευθυνθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.  Ωστόσο υπάρχει κάποια ανάγκη ελέγχου πριν κάνεις μια νέα αρχή.  Καθημερινές ευθύνες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να γίνεσαι πιεστική.

Υδροχόος

Για να ανοίξεις το δρόμο για ένα νέο ξεκίνημα  ίσως χρειαστεί να φροντίσεις κάποια ημιτελή σχέδια.  Αυτά τα έργα ή οι ενώσεις που σε εμποδίζουν να εκφράσεις τον αυθεντικό, δημιουργικό εαυτό σου ενδέχεται να τεθούν υπό έλεγχο.  Η μέρα σου στα εργασιακά εξελίσσεται ικανοποιητικά.  Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κυρίως πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη,  αν φλερτάρεις μέσα στον εργασιακό χώρο σου κάνε το με διακριτικότητα.

Ιχθύες

Εάν δεν έχεις αποφασίσει για την έναρξη ενός έργου, μια κίνηση ή προσωπική αλλαγή,  η ενέργεια της σημερινής μέρας  μπορεί να σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Προς το παρόν στόχευσε στη στρατηγική και τον προγραμματισμό.  Κάποιες εκκρεμότητες στα εργασιακά επανέρχονται και μάλιστα ιδιαίτερα απαιτητικές.  Γκρίνιες και ξεσπάσματα δε βοηθούν στο να σταθεροποιηθεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί όμως είναι μια καλή ιδέα να πάρεις αποφάσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram